Bucharest GreenSounds Festival 2015

Primaria Municipiului București, prin CreArT – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua ediție a festivalului internațional Bucharest GreenSounds Festival 2015, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

 

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

Bucharest GreenSounds Festival 2015 este un festival produs de NOA event, cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate.

În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.

La ediția 2015 avem o nouă scenă, Second Stage, unde artiști și trupe autohtone de top vor performa în fiecare seară, între concertele de la scena principală, Main Stage. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite.

SUBCARPATI

Day 1:
Asian Dub Foundation, Subcarpati & Orchestra, The Interrupters, Niste Baieti, Les Elephants BizarresBlue Nipple Boy, Danaga.

PISTOL CU CAPSE

Day 2:
Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Danaga.

NOUVELLE VAGUE

Day 3:
De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu, Fanas.

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a evenimentului puteți găsi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul http://bucharestgreensoundsfestival.ro/.

Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Concept și producție: NOA Event
Sponsori:
▲ Automobile Bavaria Group
▲ Coca-Cola
▲ Strongbow
Partener: ALPAB

Parteneri media: Mixtopia, infomusic.roUrban.roiConcert.roSUB25,Romania Pozitivă24FUN.roFEEDER.roOrasul MeuZile si Nopti,dordeducaEragon VibesBigcitylife.roCalendar EvenimenteSuburban MagazineIQool.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2015

1 COMMENT

Comments are closed.

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X