BT Live prezintă COMA – lansare de clip. Invitați: DayDay

Seria BT Live continuă pe 9 noiembrie cu concertul celei mai îndragite trupe de pe scena alternativului autohton: COMA, ocazie cu care trupa consacrată va invita tinerii artiști care au conturat cel mai nou proiect indie-rock > DayDay, să preia ștafeta și să concerteze împreună în Control.

În cadrul acestui concert, COMA va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor.

Open doors: 20.30h
Intrare: 40 lei
Biletele sunt disponibile in avans https://eventbook.ro/film/bilete-coma-dayday-at-bt-live și la locație în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro


COMA

Povestea celor 18 ani de activitate concertistică și a materialelor discografice care a consacrat trupa Coma – Somn (2011), Nerostitele (2006) și Coma Light (2008) – a fost împletită și sintetizată emoțional de creațiile de pe mult-așteptatul album ”Orizont”, lansat în 2016.

Concert sold-out de lansare a noului album la Arenele Romane, a demonstrat fidelitatea celor care formează `comunitate COMA`,a celor care conturează mai degrabă o `familie`, decât o comunitate de fani ce suțin activitatea trupei și cauzele sprijinite de aceasta.

De-a lungul timpului, COMA a urcat pe scenă pentru a deschide concertele unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie, fiind cea mai relevantă formație care putea reprezenta acest segment muzical în România, pe care chiar ei l-au introdus și consolidat în cultura alternativă autohtonă.

 
În cadrul concertului de pe 9 noiembrie, COMA va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor.
Băieții vor dezvălui mai multe detalii despre proiect în ziua evenimentului, când se va lansa și site-ul dedicat campaniei.
www.facebook.com/comaband
DayDay este cel mai nou proiect muzical indie-rock al scenei muzicale bucureștene. Înființată in 2017, DayDay face muzică numai bună de ascultat la drum lung. Amintind de nopți lungi şi zile scurte, muzica DayDay promite, prin acorduri luminoase şi armonii aprinse, să te ducă pe plaiuri vestice, printre cowboys singuratici şi balade blânde.
www.facebook.com/daydayband/
Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel,  Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM , Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania,Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul NaționalSUNETEArte și Meserii,Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.roAnyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOutRockstage.ro, MaximumRock,Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket,cooperativaurbana.ro

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Un nou single Meghan Trainor & John Legend

Meghan Trainor colaboreaza cu John Legend pentru piesa "Like I'm Gonna Lose You" Dupa "All About That Bass", "Lips Are Movin" si "Dear Future Husband",...

La cererea publicului, inca o reprezentatie „LACUL LEBEDELOR” pe gheata, la Sala Palatului din Bucuresti!

     Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume - The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la...

Jurassic Park 4 sosește în vara lui 2014

După numeroasele știri și discuții legate de un nou film Jurassic Park, Steven Spielberg și studiourile Universal Pictures au anunțat că au stabilit începerea...

Sting şi-a adus hiturile la Bucureşti

Evenimentul a inceput cu membrii trupei Mike & The Mechanics care au ridicat tonul spectacolului cu o interpretare demnă de invidiat, in jurul orei...

S-au pus in vanzare bilete pentru filmul “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”

Cu o confruntare fără precedent şi un spectacol vizual excepţional, filmul "Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii" ajunge în premieră pe marile ecrane din 25...