BØRNS lanseaza albumul “Blue Madonna”

BØRNS, baiatul cu alura misterioasa, desprins parca din povestile fantastice ale lui Lewis Carroll, a lansat cel de-al doilea album de studio din cariera, “Blue Madonna”.

Pe material se regasesc si cele patru single-uri deja lansate de artistul de doar 26 de ani – „Faded Heart”, „Sweet Dreams”, „I Don’t Want U Back” si single-ul „God Save Our Young Blood”, o colaborare cu Lana del Rey.

Desi “Blue Madonna” reuneste aceleasi sunete specifice de pop psihadelic ca „Dopamine”, primul album BØRNS (2015), cantaretul si compozitorul Garrett Borns a tinut sa integreze in sound-ul noului material elemente surprinzatoare, precum inregistrari cu muzica bufnitelor si greierilor din zona orasului sau natal, Grand Haven, Michigan.

Vocea atipica a lui Garrett confera materialului acelasi aer visator, iar colaborarea exceptionala dintre el si Lana del Rey pentru single-ul „God Save Our Young Blood” releva cel mai mare grad de compatibilitate vocala.

Albumul “Blue Madonna” vine la pachet cu 12 fotografii ale lui Garrett ce pun accentul pe legatura aparte a artistului cu lumea modei.

Povestea ce sta la baza materialului “Blue Madonna” si-a gasit inspiratia in literatura taoista, in procesul continuu de cautare a nemuririi spirituale – „Sa lucrez la acest album a fost mai mult o experienta religioasa.”, a declarat Garrett Borns.

Blue Madonna” nu este neaparat despre cautare, ci despre evolutie si despre experientele acumulate in aceasta calatorie afectiva.

Primul album BØRNS, „Dopamine”, a fost lansat in anul 2015 si include single-ul „Electric Love”, care a inregistrat peste 22 de milioane de vizualizari pe YouTube. BØRNS a ajuns si in Romania, in anul 2016, unde a reusit sa electrizeze publicul festivalului Summer Well de anul trecut.

Albumul este disponibil online: https://umusic.lnk.to/bluemadonnaPR

 

Social

9,490FansLike
9FollowersFollow
107FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Concerte, expozitii si show-uri culinare la Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară

Concertele și show-urile culinare vor anima atmosfera la Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară, care va avea loc în perioada 21 – 30...

SOLD-OUT: „MAMMA MIA!” – celebrul musical pe melodiile trupei ABBA se joacă sâmbătă, la Constanța, cu casa închisă

Ne despart doar câteva zile până la deschiderea turneului național al celui mai apreciat spectacol de musical din România - „MAMMA MIA!”. Astfel, sâmbătă,...

Concert La un Ceai: Muzică din cărți. Și-o carte… vineri, 4 decembrie, ora 20:00

La un Ceai bun este nevoie de mai multe ingrediente amestecate cu grijă și într-o...

Atelierul de Scriere Creativă SF & Fantasy. Încep înscrierile pentru ediția nr. 4!

Bookblog.ro și Club Revdepov vă învită la ediția nr. 4 a Atelierului de Scriere Creativă în SF...

Concert La un Ceai: French Swing, Jazz & Tango, vineri, 18 decembrie

Vineri sunteți așteptați la o seară romantică pe muzica anilor 30' din Micul Paris - Bucureștiul...
X
X
X
X