Bluescore lanseazăSix 21 în cadrul Urban Blues Fest #3

În cadrul UBF #3, pe 2 aprilie 2023, Bluescore va lansa primul lor album, care se numeşte Six 21. Bluescore este un trio energic cu un repertoriu solidificat, rodat în zeci de concerte, compus în majoritate din piese clasice de blues, funk și soul, dar și cu compoziții proprii, care propun auditoriului o călătorie agreabilă în alt univers muzical, atât ca textură sonoră, cât și ca stare emoțională.

Bateristului grupului ne-a trimis din Statele Unite următorul mesaj:

„Bună Radu!Aceasta este coperta albumului nostru, care se numeste Six 21. Numele denota Iunie 2021 (iunie fiind luna 6), deoarece în acea perioadă, scena muzicală a revenit oarecum la normal, după pandemie, iar noi am făcut atunci un turneuşi am înregistrat albumul. A fost o senzaţie bună pentru noi ca artişti şi bineînţeles, pentru public, aşa că ne-am gândit să marcăm acel moment prin titlul piesei mele, care a devenit şi titlul albumului. Aştept cu plăcere să ne revedem şi să cântăm la festivalul vostru!” (Liviu Pop)

Bluescore este un real eveniment de contopire a bluesului cu alte stiluri muzicale, care a luat naştere în 2015, la o întâlnire a lui Liviu Pop cu excepţionalii muzicieni, Raul Kușak și Hanno Hoefer, binecunoscuți profesioniști de jam- session, care fac deliciul iubitorilor de blues și jazz și a altor fuziuni născute spontan pe scena de concert.

În ultima vreme, proiectul Bluescore a fost extrem de apreciat de fanii jazzului şi bluesului, atât pentru spontaineitatea interpretărilor, expresivitatea tehnică desăvârşită şi, nu în ultimul rând, adaptibilitatea la reacţia publicului. Niciun concert nu seamănă unul cu celălalt. Am fost prezent la multe show-uri Bluescore, pe scena de festival sau pe scena mică de club şi, de fiecare dată, personalităţile celor trei se îmbină armonios şi extrem de benefic pentru un spectacol de sinteză al bluesului şi jazzului.

Bilete pe: Ambilet.ro

 

Detalii despreBluescore aici:

Bluescore – Urban Blues Fest

Radu Lupaşcu

15 martie 2023

Foto: Adrian Mociulschi

DESPRE Urban Blues Fest #3

A treia ediţie Urban Blues Fest #3 va avea loc între 31 martie şi 2 aprilie, în The Pub Universităţii şi va reuni artişti din lumea bluesului mioritic, dar şi invitaţi de seamă din Serbia, Austria şi Statele Unite. Cap de afiş vor fi: AXiS, MARIUS DOBRA BLUES BAND şi BLUESCOR.

Program vineri 31 martie:

Watzzy’s Solo Guitar Madness/#singurcuc

Bluesette Duo – Alex Tomaselli şi Ralù Stoica

AXIS (Ro/Serbia)

Program sâmbătă 1 aprilie:

Dusty Ride

Dr. Feel Blues

Marius Dobra Band (Austria)

Program duminică 2 aprilie

Fiare Vechi

Laura And The Blue Workers

Bluescore (USA/RO)

În completarea regalului urban de 3 zile, UBF #3 este întregit de o serie de evenimente ce vor oferi publicului o experienţă de festival completă: incintele The Pub Universităţii vor găzdui două expoziţii foto, un târg de vinyluri, dar şi inedite lansări de carte, precum şi o lansare de album.

Parteneri: the-pub.ro, greenties.ro, AmBilet – Bilete online, nordikgroup.ro, Oana Gîtej, radioromaniacultural.ro, clasicradio.ro, contacteculturale.ro, artasunetelor.ro, zilesinopti.ro.

Organizator: Asociaţia Green Ties

Event manager: Radu Lupaşcu

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

TARGUL DE VINILURI SI URBANIMPRINT REVIN LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Bucuresti, 17 martie, 2023 – SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea...

Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un...

Bruce Dickinson si Orchestra, un tribut Jon Lord si Deep Purple la Sala Palatului

Intr-o zi rece de martie, pasii m-au purtat catre Sala Palatului pentru un concert rock mai altfel. Solistul Iron...

Premieră: baletul CARMEN în turneu naţional

Spectacol extraordinar de balet în două tablouri Baletul reunit al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, TEATRO D’OPERA ITALIANA si OPERA VOX...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au...

Trupa australiană Airbourne pentru prima dată în România!

Trupa australiană Airbourne va concerta pentru prima oară în România, pe data de 18 iulie 2023, în Quantic Club, din București. Concertul australienilor...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro