Biletele VIP pentru concertul REDNEX, programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe, s-au epuizat

0
384

Rednex Biletele VIP  pentru concertul REDNEX  din Hard Rock Cafe s-au epuizat, cu o luna inaintea datei evenimentului.

Spectatorii romani abia asteapta sa asculte live hiturile „Cotton Eye Joe”, “Wish You Were Here,”  sau “Old Pop In An Oak” din repertoriul trupei REDNEX: cu o luna inainte de data evenimentului, programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe, biletele VIP s-au epuizat.

REDNEX a facut furori la jumatatea anilor “90 cu piesa “Cotton Eye Joe,” bulversand topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. Pentru intalnirea cu publicul din Romania ei pregatesc un show “de neuitat, cu  distractie, dans si multe amintiri,”  din care nu vor lipsi piesele pe care cu siguranta le-ati fredonat: “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

 REDNEX s-a lansat in 1994 si s-a bucurat de un succes ametitor gratie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele pozitii in topurile europene, iar peste ocean a ajuns pana pe pozitia 25 a topului Billboard.  In Germania impactul REDNEX a fost coplesitor, formatia detinand si in prezent recordul pentru cel mai mare numar de saptamani pe pozitia 1 in topul de single-uri.

 Pentru concertul REDNEX programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe mai sunt in vanzare bilete din urmatoarele categorii:


Categoria I – 150 lei – loc la masa, in fata scenei 

Categoria II – 90 lei – loc la masa, in sala

Categoria III – 60 lei – fara loc

 Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro

 Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 * Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.