Bilete suplimentate la concertul Lara Fabian

lara_fabian_foto

Agenția Premium Booking le-a pregătit o surpriză foarte placută melomanilor îndrăgostiți de muzica Larei Fabian!

La cererea publicului, au fost puse în vânzare noi categorii de bilete la concertul Lara Fabian, ce va avea loc pe 11 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 19:30.

Urmărind interesul publicului față de acest concert precum și vânzarea ascendentă a biletelor din ultima perioadă, organizatorii au luat deja primele măsuri, creând, astfel, noi avantaje tuturor celor interesați. Prin urmare, începând cu data de 1 octombrie 2016, fanii Larei Fabian au la dispoziție alte 4 categorii de preț, la prețuri generoase.

Biletele pot fi  procurate de pe  www.bilete.ro, de la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben sau de la magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române și  magazinele Germanos.

Prețurile acestora variază în funcție de categorie, după cum urmează:

  • VIP – 395 lei,
  • Cat.1 – 299 lei,
  • Cat.2 – 260 lei,
  • Cat.3 – 195 lei,
  • Cat.4 – 150 lei,
  • Cat.5 – 120 lei,
  • Cat.6 – 70 lei,
  • Cat.7 – 50 lei,
  • Cat.8 – 30 lei.

La concertul sustinut Lara Fabian din luna decembrie sunt așteptați aproximativ 6.000 de spectatori. Timp de aproximativ două ore, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriză, o vor putea aplauda pe îndrăgita artistă pentru interpretările excepționale ale melodiilor de succes, precum “Je T’aime” sau ”Adagio”.

De asemenea, vor putea continua tradiția, ridicând în aer mii de luminițe calde sau inimi tipărite cu mesaje de admirație. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiecții relevante, adaptate fiecărei melodii, concertul Lara Fabian de la Craiova va fi păstrat pentru totdeauna în inimile craiovenilor ca fiind o amintire deosebit de placută.

Lara Fabian a vândut peste 32 de milioane de discuri în întreaga lume devenind astfel, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Faimoasa cântăreață a dovedit cu talentul și pasiunea sa pentru muzică și compoziție că poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate. Iar, bucuria de a împărți oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite.

Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.

Promo video concert Lara Fabian:

https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/1234048976606901/

 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

La cererea publicului, au fost puse în vânzare noi categorii de bilete la concertul Lara Fabian, ce va avea loc pe 11 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 19:30.Bilete suplimentate la concertul Lara Fabian