Bilete pentru concertul Nikos Vertis, de la Sala Palatului, sunt SOLD OUT

Concertul Nikos Vertis la Sala Palatului este sold-out cu o săptămână înainte. Evenimentul a prezentat un interes deosebit pentru publicul din România.

De altfel, Nikos Vertis concertează pentru a treia oară în țara noastră și pentru a doua oară în București, fiind binecunoscut publicului.

Nikos Vertis, care este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, a pregătit românilor un show spectaculos cu o producție complexă. Vertis va fi acompaniat de propria orchestră compusă din 25 de muzicieni.

Playlist-ul concertului va cuprinde cele mai îndrăgite cântece din repertoriul artistului. Recunoscut pe plan internațional pentru respectul deosebit pe care îl poartă publicului, concertele live Nikos Vertis sunt speciale grație emoției pe care artistul o generează publicului. Stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance.

Concertul Nikos Vertis Live are loc vineri, 26 mai, ora 20:00, la Sala Palatului. Accesul publicului va începe la ora 19:00.
Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro