Barockfest anunță trupele participante la ediția 2023

0
101

Barockfest 2023 se va desfășura în perioada 14-16 iulie, la Petroșani, în Club Barock. Cele trei zile de festival vor aduce pe scenă artiști îndrăgiți: BucovinaGothicBlacksheepAltarCivic RebelsCrimenaOverburnHigh VoltageNightlosersUndersolDublu ClickWildChildPunkarta și Weeping Assault.

Programul pe zile este următorul:
Vineri 14 iulie 2023AltarCivic RebelsCrimena, OverburnHigh Voltage
Sâmbătă 15 iulie 2023BucovinaGothic, BlacksheepPunkartaWeeping Assault
Duminică 16 iulie 2023NightlosersUndersolDublu ClickWildChild

Abonamentele și biletele pe zile se pot achiziționa de pe AmBilet.ro (https://www.ambilet.ro/tc-events/barockfest2023/ ), primele o sută având preț special.

Barockfest este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute festivaluri de muzică rock din România, organizat în fiecare vară în curtea interioară a clubului Barock din Petroșani.
Conceput inițial ca o modalitate de exprimare live a artiștilor locali și susținut de numeroasa comunitate rock din Valea Jiului, Barockfest a debutat în vara anului 1994.
Festivalul a evoluat în perioada următoare, atât prin aducerea unor echipamente tehnice profesionale, cât și prin notorietatea trupelor invitate, acestea regăsindu-se în anii următori pe cele mai mari scene ale muzicii rock naționale și internaționale.