Barbarossa Samba Group @ Sala Palatului – Conferinta “Poti face diferenta”

Pe 22 octombrie, la Sala Palatului, veti avea parte de o portie de samba motivationala, marca Barbarossa Samba Group, in cadrul conferintei
Publicitate

Pe 22 octombrie, la Sala Palatului, veti avea parte de o portie de samba motivationala, marca Barbarossa Samba Group, in cadrul conferintei "Poti face diferenta".Pe 22 Octombrie, ora 18:00, haideti sa bucuram impreuna de o initiativa frumoasa:  Conferinta Motivationala “Poti face diferenta” organizata de Fundatia Licinium.  Seara va incepe pe ritmurile Barbarossa Samba Group, iar Sala Palatului va prinde culoare si spirit brazilian.

Barbarossa Samba Group la conferinta “Poti face diferenta”

Prin puterea magica a muzicii samba si prin pasiunea lor pentru viata, Barbarossa Samba Group reuseste sa miste oamenii si sa puna zambete pe fetele lor.  De aceasta data vor sa inspire “persoane care au atins excelenta in diverse domenii – cum ar fi artistic sau sportiv – in ciuda problemelor fizice pe care le au.”

“Conferinta va oferi o perspectiva motivationala asupra vietii si ii va provoca pe toti cei prezenti sa analizeze obiectiv: Cat de mult pretuiesc fiecare clipa? Sunt acolo unde doresc sa fie pentru a-si trai visele? Cum pot face diferenta prin exemplul vietii lor?”

Barbarossa Samba Group la Sala Palatului
Acest eveniment se adreseaza atat oamenilor care cauta sa-si sporeasca bucuria de a munci, dorinta de viata si de exploare.  “Speakerii conferintei sunt Cosmin Jurcan – presedintele Fundatiei Licinium, regizorul Tedy Necula si pictorul Gheorghe Astileanu.  In cadrul evenimentului vor mai participa trupele:  Just Dance (formata din tineri care si-au depasit handicapul, participanti la manifestari internationale) si No Limit (formatia artistica a unor tineri speciali care aud cu sufletul) precum si Ioan Man (solistul nevazator care, cu vocea sa, a impresionat pana la lacrimi mii de oameni)”.

Pe 22 octombrie, la Sala Palatului, veti avea parte de o portie de samba motivationala, marca Barbarossa Samba Group, in cadrul conferintei "Poti face diferenta".

Barbarossa Samba Group este o trupa de percutie, ce abordeaza stilul de muzica traditionala braziliana, “samba”. Pentru prima oara in Romania, spiritul brazilian si-a gasit un loc si pe plaiurile mioritice prin initiativa Barbarossa Samba Group. Prin pasiunea pentru muzica si prin energia tobelor, reusesc sa miste orice public şi cel mai important sa-i implice in show-urile lor. Astfel dau viata oricarui loc in care se fac vazuti si auziti.

Intrarea la eveniment este libera.

Photo credits: Viorel Anin