Barbarossa Samba Group isi pregateste tobele pentru Buskerfest Macedonia

Barbarossa Samba Group, prima trupa de percutie de samba traditionala braziliana din Romania, va umple de energie peste 20 de orase din Macedonia, in cadrul festivalului stradal “Buskerfest 2014”!

Barbarossa Samba Group, prima trupa de percutie de samba traditionala braziliana din Romania, va umple de energie peste 20 de orase din Macedonia, in cadrul festivalului stradal “Buskerfest 2014”!

 Pentru turneul de o luna, artistii au pregatit un show de percutie dinamic, o  impletire de batucada traditionala, cu coregrafii de dans african si dans        contemporan. Trupa este mandra sa ii reprezinte pe romani in cadrul      festivalului, steagul tarii fiind prezent mereu la concertele lor.

Acest prim turneu multicultural coincide cu aniversarea a doi ani ai    grupului, marcandu-se evolutia Barbarossa Samba Group!

                                        

   

« BUSKERFEST CHEAMA BARBAROSSA LA EL ACASA »

Buskerfest este un festival multicultural stradal organizat in toata Macedonia in fiecare an. Prima editie a festivalului a avut loc in 2006 in Skopje si in alte 21 de orase. Cei care anima strazile Macedoniei sunt muzicieni, actori, jongleori, dansatori, de pe toate continentele.Organizatorii au recunoscut un mare plus in participarea Barbarossei, invitandu-i sa cante in 35 de concerte din mai multe orase: Gevgelija, Kochani, Veles, Sveti Nikole, Obleshevo/ Chesinovo, Kavadarci, Radovish, Negotino, Vinica, Berovo, M. Kamenica, Prilep, Kriva Palanka, Pehcevo, Tetovo, Krushevo, Dojran, Resen,  Ohrid, Delcevo, Bitola.

“Get ready for a visual treat that will entertain and amaze everyone” este motto-ul festivalului, iar renumele castigat pentru excelenta organizare l-au facut un brand cultural al Macedoniei. Se estimeaza un public de peste 100 000 oameni la reprezentatiile ce vor avea loc in perioada 28 mai – 29 iunie.

Imbinand sonoritatile sambei cu spiritul balcanic, Macedoniei i se pregateste o experienta unica. Energie, dinamism, forta, mesaj, voie buna, zambet, miscare, armonie – sunt materia prima a spectacolelor Barbarossa. In spatele acestora sta o duzina de percutionisti care repeta continuu, cu pasiune si daruire.

Barbarossa Samba Group isi pregateste tobele pentru Buskerfest Macedonia

http://barbarossasambagroup.ro

http://buskerfestmakedonija.com

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X