Badea, Bordea & Micutzu – Stricăm o generație

Sala Palatului a fost pentru trei zile (1-3 octombrie) gazda unor spectacole de stand up care ne-au facut sa radem pana la lacrimi. Au fost trei zile sold out cu trei artisti desavarsiti, cu glume si aluzii, dar parca mi-au lipsit roasturile de la spectacolele mici de club.

Mai bine de 2 ore de haz, de aplauze si 3 actori care stiu sa faca haz de necazul lor si al altora si mare lucru este sa poti trece prin viata cu zambetul pe buze.

Deschizator de drumuri, pardon de show, pentru prima seara, cea la care am avut placerea sa fiu prezenta, Nelu Cortea Ioan Mihai care a povestit despre el si minunata sa familie intr-o maniera comica.

Ordinea intrarii celor trei grei pe scena a fost: Dan Badea, ,,Micutzu,, Cosmin Nedelcu si la final Bordea Catalin.

Haz de haz, haz de necaz, mai radem de noi, mai facem misto de altii si culmea nu prea ne suparam cand se intampla. De ce? Pentru ca este acel tip de misto pe care nu il simtim ca o impunsatura sau ca un repros ci ca un lucru constructiv, un fapt atat de real ca doare dar vindeca in acelasi timp.

De ce ma duc la stand-up, ce imi place? De ce rad atunci cand se rade de noi?..de ce? Simplu pentru ca viata este scurta si trista daca nu am rade de vecin sau chiar de noi, daca nu am rade pana la lacrimi de viata asta. Cum am putea trai fara sa radem din orice, din nimic.

Dan Badea sau DJ Star pentru generatia lui si a mea de altfel, acea generatie care a trait cu cheia la gat, a urcat pe scena dupa ce s-au prelindat pe ecran momente din trecutul lui, din colaboratile cu Delia si cu alti artisti, cu piese care ,,au stricat o generatie’’. Si despre ce credeti ca am ras?, de noi si de cum eram atunci cu cheia la gat si aproape identici in cam tot ce detineam dar si de medici sau concertele pe care le sustinea in afara tarii.

Micutzu, dupa ce a rugat lumea sa nu filmeze show-ul pentru ca…nu se face…ca sa ma exprim frumos, a facut ce stie el mai bine, ne-a umplut ochii de lacrimi dar de bucurie iar Bordea charismatic ca intotdeauna a ras de el si ne-a impresionat cu povestile sale despre cum este el si sotia lui.

Grea ar fi viata fara haz, fara cineva care sa spuna lucrurilor pe nume si ma bucur ca din ce in ce mai multa lume vine la asa ceva. Si voi mai merge la stand-up, la Micutzu, Badea , Bordea , la ai lui colegi. De ce? Pentru ca viata are nevoie de sare si piper, de zambete si farse.

GALERIE FOTO: ALEXANDRA BALTARU

 

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X