Au fost anunțate primele nume la UNTOLD 2018

0
102

The Prodigy, Bonobo, Afrojack și Steve Aoki se află pe lista primelor confirmări la UNTOLD 2018. Cea de-a 4-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 2 – 5 august, la Cluj-Napoca.

The Godfathers of Rave” (a.k.a. The Prodigy) revin în România la 3 ani de la concertul susținut în cadrul Electric Castle Festival. Cu aproape 30 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

După o pauză de 6 ani de la apariția albumului ”Invaders Must Die” (2009), The Prodigy a revenit în 2015 cu cel de-al 6-lea album de studio – ”The Day is My Enemy”. Sound-ul pieselor de pe disc încorporează influențe din zona big beat, electronica și breakbeat.

The Day is My Enemy” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, devenind cel de-al 6-lea material de studio consecutiv ajuns Number One în Marea Britanie. Discul a inclus single-uri precum “Nasty” și “Wild Frontier”.

Bonobo va urca pe scena de la UNTOLD la 4 ani de la ultimul său concert în România. DJ-ul și producătorul englez și-a asigurat locul între cei mai importanți artiști din industria muzicii electronice. Albumului ”Black Sands”, lansat în 2010 și vândut în peste 160.000 de exemplare, i-a urmat, în 2013, ”The North Borders”, disc promovat și în România.

Primele confirmări la UNTOLD 2018:

  • Afrojack; Andy C; Armin Van Buuren; Bonobo; Dimitri Vegas & Like Mike; Diplo; Dub FX; Flux Pavilion; Kygo; Loco Dice; Modestep; Nina Kraviz; Noisia DJ SET; Oliver Heldens; Pendulum DJ SET; Solomun; Steve Aoki; The Prodigy; Wilkinson DJ SET….in curs de update