Artistii Cat Music, premiati in cadrul Galei Radio Romania Actualitati

directia 5 award Premiile Muzicale Radio Romania 2016 - Foto. Alexandru Dolea

Unul dintre cele mai importante evenimente ale inceputului de an a premiat performantele muzicale ale anului 2015. Radio Romania a desemnat duminica, 20 martie, castigatorii celei de-a XIV-a editii a premiilor muzicale.

Artistul anului“, “Albumul anului”, “Cel mai bun video” sunt doar cateva dintre cele 6 categorii la care artistii Cat Music au fost premiati. Delia, directia 5, Shift si Andra sunt printre marii castigatori ai Premiilor Radio Romania.

Delia a fost desemnata “Artistul Anului” si a primit premiul “Big Like – Facebook”, iar hitul “Inimi desenate”, compus de Kazibo Music, este “Piesa anului 2015”. Artista a urcat pe scena premiilor, unde a interpretat piesele “Inimi desenate” si “Cum ne noi”, dar si cel mai recent single “Gura ta”, lansat in colaborare cu Deepcentral.

Piesele lansate de catre artista in 2015 au ocupat primele pozitii in topurile muzicale.  Mai mult, Delia se pregateste de mega-concertul “Welcome to Deliria”, ce va avea loc pe 2 si 3 aprilie la Sala Palatului.

6. Delia -Premiile Muzicale Radio Romania 2016 - Foto. Alexandru DoleaPremiile “Albumul anului” si “Cel mai bun duo/grup” au mers anul acesta catre directia 5 si Alinka, iar artistii au interpretat pe scena Salii Radio piesa “Te iubesc” (feat Alinka), piesa ce da si titlul albumului care a primit trofeul. directia 5 a primit al doilea an consecutiv premiul pentru “Albumul anului”, dupa ce materialul discografic lansat in 2014, “Rock’n’roll, baby”, a primit acelasi trofeu.

Videoclipul “Avioane de hartie”, colaborarea dintre Shift si Andra, a fost declarat “Cel mai bun videoclip”, trofeu oferit pentru prima data in cadrul premiilor. Piesa “Avioane de hartie” a ocupat primele pozitii in topurile muzicale in 2015, iar upload-ul de pe canalul de YouTube al Cat Music a adunat peste 17,500,000 de vizualizari.

Devenita deja o traditie, Gala Premiilor Muzicale Radio Romania a oferit si in acest an, un regal de muzica, in care prestatiile live ale celor mai cunoscuti artisti au facut sa vibreze de emotie intreaga audienta, iar “cel mai bun” a fost numitorul comun al tuturor prestatiilor.

Credit foto: Alexandru Dolea / Radio Romania

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Radio Romania a desemnat duminica, 20 martie, castigatorii celei de-a XIV-a editii a premiilor muzicale.Artistii Cat Music, premiati in cadrul Galei Radio Romania Actualitati