Artiști de notorietate națională și internațională, au confirmat prezența la ENISALA CASTELFEST 2017

La doar 100 de km de Galați, Cetatea Enisala, singura cetate medievală care a supraviețuit confruntărilor armate ruso-turce desfășurate pe teritoriul Dobrogei, va fi în acest week-end gazda festivalului multicultural “ENISALA CASTELFEST 2017”, organizat sub patronajul Consiliului Județean Tulcea, Centrului Cultural „Jean Bart” Tulcea și Asociației Culturale Spectaculis.

Astfel, sâmbăta și duminica aceasta, numeroși artiști din sfera muzicii naționale și internaționale și-au anunțat prezența pentru a-i încânta pe turiștii spectatori cu momente artistice memorabile. Programul celor două zile cuprinde activități variate, atractive publicului de toate categoriile de vârstă.

Pe lângă parcul de distracții amplasat în orășelul cu iz medieval, vizitatorii vor fi întâmpinați cu numeroase jocuri interactive, concursuri, ateliere creative de pictură pe scuturi, de olărit, pielărie, teatru și lupte medievale, concerte de cea mai bună calitate, celebrate, la final, cu un foc de artificii spectaculos.

În prima zi a festivalului, Cetatea Enisala își va deschide porțile încă de la primele ore ale dimineții, cu o serie de jocuri și concursuri interactive, prezentate și animate de MC Nino, iar muzica mixată de DJ Adi Tudor va întreține tonul distracției până la ora 14:00 când, pe scena ENISALA CASTELFEST 2017 vor urca numeroase ansambluri artistice multietnice specifice zonei dobrogene.

Începând cu ora 19:00 și până la orele 23:00, entuziasmul spectatorilor de a asculta LIVE cele mai frumoase melodii ale artiștilor legendari U2, Bon Jovi sau Queen va fi recompensat pe măsura așteptărilor prin concertele trupelor tribut internaționale, apreciate intens de publicul din întreaga lume: ZEN GARDEN, NEW JERSEY și QUEEN LEGEND.

De asemenea, artiști autohtoni precum, Radu Captari, Accuarella Band și Direcția 5 vor evolua, în cea de-a doua zi, pe scena festivalului ENISALA CASTELFEST 2017, oferind spectatorilor concerte de excepție. Acestei zile pline de spectacol și culoare i se alătură și faimoasa orchestră Zuralia, formată din 11 muzicieni experimentați, recunoscuți atât pe plan local, cât și la nivel internațional.

Fără doar și poate, Zuralia Orchestra va revigora atmosfera estivală printr-un concert de proporții, menit să readucă în prim plan rezultatul excelent al fuziunii muzicale obținut între folclorul românesc și muzica autentică gipsy cu influențe de  jazz, reggae sau latino.

  • Accesul publicului la ENISALA CASTELFEST 2017 este GRATUIT, iar programul complet pentru ambele zile este următorul:

 

  • Sâmbătă, 22 iulie:

–  orele 10:00 – 14:00 – concursuri și jocuri interactive, ateliere și muzică mixată de DJ Adi Tudor;

–  orele 14:00 – 17:00 – program artistic ansambluri multiculturale;

–  orele 17:00 – 19:00 – probe de sunet;

–  orele 19:00 – 23:00 – concerte  trupe tribut U2, Bon Jovi și  Queen.

 

  • Duminică, 23 iulie

– orele 10:00 – 14:00 – muzica DJ Adi Tudor și concursuri la scenă;

– orele 14:00 – 17:00 – spectacole variate susținute de ansambluri multiculturale;

– orele 17:00 – 22:45 – concerte susținute de: Radu Captari, Accuarella Band, Zuralia Orchestra și Direcția 5;

– orele 22:45 – 23:00 – încheierea festivalului – foc de artificii.

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X