ARATA-NE CAT ESTI DE TALENTAT(A) SI INSCRIE-TE IN CONCURS SoundArt Festival 2020 iti prezinta prima editie a concursului “Sound On Paper”!

Concursul “Sound On Paper” este organizat de OST CULTURAL EVENTS  in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul  SOUNDART FESTIVAL, propunandu-si sa dezvolte reflectia personala a artistilor asupra legaturii dintre sunet si imagine. Scopul concursului este de a stimula interesul artistilor plastici pentru interdisciplinaritate si conexiunea dintre diferite ramuri ale culturii.

Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine; reprezentarea plastica a sunetelor complexe; muzica in arta plastica.

Grupul tinta al concursului il reprezinta graficienii, artistii si pasionatii de arta din toate domeniile. La concurs poate participa orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani.

(copywrite: imaginea atasata il reprezinta pe Chris Cornell. desen realizat de Kavalerra Dan Lorintz)

                Calendarul concursului:

–        Inscrierile pentru concurs – incepand cu 21 octombrie 2019;

–        Lansarea concursului – 21 octombrie 2019;

–        Termenul limită pentru predarea lucrărilor – 15 ianuarie 2020;

–        Preselectie lucrari – 31 ianuarie 2020;

–        Anuntarea castigatorilor – 13 martie 2020;

–        Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari – 13 – 15 martie 2020 (in cadrul festivalului SoundArt 2020);

 

                Lucrările:

–        Fiecare aplicant poate trimite maxim trei lucrari. Acestea pot fi lucrari digitale (grafica pe computer), grafica, colaj, tempera, acrilic, tehnica mixta. Lucrarile vor fi trimise la dimensiunea A2 (420×594 mm), print, neinramate si CD pentru lucrari digitale, iar lucrarile in alte medii vor fi trimise in original, neinramate, fixate cu fixativ sau adeziv specific. Lucrarile neingrijite si deteriorate nu vor fi luate in considerare. Lucrarile care vor fi considerate plagiat nu vor intra in concurs.

–        Aplicatul va trimite un mail la adresa soundartro@gmail.com care sa cuprinda solicitarea de a participa la concurs, dar si o prezentare a lucrarii trimise.

–        Aplicantul va urmari tematica oferita si o va interpreta dupa propria capacitate de sinteza si de creatie.

–        Aplicantul isi va scrie in clar numele, prenumele, titlul lucrarii si anul pe spatele lucrarii.

–        Lucrarile pot fi expediate prin posta sau depuse personal la: Club Quantic / soseaua Grozavesti 82, Bucuresti. Se recomanda punerea lucrarilor intr-o mapa de plastic sau carton, pentru a asigura protectia lucrarii in timpul transportului.

–        Lucrarile vor fi evaluate de un juriu format din 3 artisti plastici si un reprezentant OST CULTURAL EVENTS.

 

NOTA: Data fiind natura artistica a concursului, rezultatele publicate sunt definitive si nu se accepta contestatii de nicio natura. Regulementul complet, premiile, dar si mai multe detalii despre concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului.

FB Event page: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X