ARATA-NE CAT ESTI DE TALENTAT(A) SI INSCRIE-TE IN CONCURS SoundArt Festival 2020 iti prezinta prima editie a concursului “Sound On Paper”!

Concursul “Sound On Paper” este organizat de OST CULTURAL EVENTS  in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul  SOUNDART FESTIVAL, propunandu-si sa dezvolte reflectia personala a artistilor asupra legaturii dintre sunet si imagine. Scopul concursului este de a stimula interesul artistilor plastici pentru interdisciplinaritate si conexiunea dintre diferite ramuri ale culturii.

Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine; reprezentarea plastica a sunetelor complexe; muzica in arta plastica.

Grupul tinta al concursului il reprezinta graficienii, artistii si pasionatii de arta din toate domeniile. La concurs poate participa orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani.

(copywrite: imaginea atasata il reprezinta pe Chris Cornell. desen realizat de Kavalerra Dan Lorintz)

                Calendarul concursului:

–        Inscrierile pentru concurs – incepand cu 21 octombrie 2019;

–        Lansarea concursului – 21 octombrie 2019;

–        Termenul limită pentru predarea lucrărilor – 15 ianuarie 2020;

–        Preselectie lucrari – 31 ianuarie 2020;

–        Anuntarea castigatorilor – 13 martie 2020;

–        Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari – 13 – 15 martie 2020 (in cadrul festivalului SoundArt 2020);

 

                Lucrările:

–        Fiecare aplicant poate trimite maxim trei lucrari. Acestea pot fi lucrari digitale (grafica pe computer), grafica, colaj, tempera, acrilic, tehnica mixta. Lucrarile vor fi trimise la dimensiunea A2 (420×594 mm), print, neinramate si CD pentru lucrari digitale, iar lucrarile in alte medii vor fi trimise in original, neinramate, fixate cu fixativ sau adeziv specific. Lucrarile neingrijite si deteriorate nu vor fi luate in considerare. Lucrarile care vor fi considerate plagiat nu vor intra in concurs.

–        Aplicatul va trimite un mail la adresa soundartro@gmail.com care sa cuprinda solicitarea de a participa la concurs, dar si o prezentare a lucrarii trimise.

–        Aplicantul va urmari tematica oferita si o va interpreta dupa propria capacitate de sinteza si de creatie.

–        Aplicantul isi va scrie in clar numele, prenumele, titlul lucrarii si anul pe spatele lucrarii.

–        Lucrarile pot fi expediate prin posta sau depuse personal la: Club Quantic / soseaua Grozavesti 82, Bucuresti. Se recomanda punerea lucrarilor intr-o mapa de plastic sau carton, pentru a asigura protectia lucrarii in timpul transportului.

–        Lucrarile vor fi evaluate de un juriu format din 3 artisti plastici si un reprezentant OST CULTURAL EVENTS.

 

NOTA: Data fiind natura artistica a concursului, rezultatele publicate sunt definitive si nu se accepta contestatii de nicio natura. Regulementul complet, premiile, dar si mai multe detalii despre concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului.

FB Event page: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Au fost puse în vânzare biletele la FEST – FDR2017. Urmează 12 zile de teatru

O nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului – Festival al Dramaturgiei Românești, FEST-FDR2017, va începe duminică, 14 mai, la Timișoara. Organizat de Teatrul Național...

ONDA pres. Camp Lo – Black Connection Tour

Evenimentul va avea loc pe data de 23 Ianuarie 2016, Ora 20:00, in Control Club. ONDA este cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane...

Bilete pentru spectacolul Lord of the Dance, de azi si la Sala Sporturilor din Constanta!

Peste 2 saptamani, constantenii se vor putea bucura de cea mai noua versiune a celebrului spectacol Lord of the Dance! Evenimentul va avea loc...

Seara de astrologie, La un Ceai, pe 14 ianuarie

Seara de astrologie este genul de intalnire in care ne propunem sa strangem informatii importante despre acea ordine a lumii care genereaza intelegere, echilibru...

DUB FX la Sala Polivalenta

Vineri, 8 iunie, incepand cu orele 22.00 va avea loc concertul Dub FX la Sala Polivalenta. Dub FX, pe numele sau adevarat Benjamin Stanford, originar...