Anul începe cu Premiera “Un alt fel de cabaret” la Palatul Naţional al Copiilor!

Un Alt Fel De Cabaret_25 IanDaca va incanta replicile vesele, armonia notelor muzicale si momentele coregrafice spectaculoase, poftiti, pe 25 ianuarie, la premiera “Un alt fel de cabaret” Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea va invita la Palatul National al Copiilor, sa va bucurati de farmecul teatrului si magia muzicii intr-un spectacol electrizant si grandios!

Cu o distributie extraordinara si un concept pus in scena pentru prima oara in Romania spectacolul are toate premisele unui mare success la public. Protagonistii s-au reunit deja pentru repetitii si le promit o seara de neuitat, celor ce vor lua parte la marea premiera, dar si la reprezentatiile ce vor urma!

Programul de la Palatul Copiilor continua apoi cu alte reprezentatii ce nu trebuie ratate:

Pe 1 februarie, Palatul National al Copiilor (Sala Mare) va gazdui un spectacol de colectie: va asteptam la intalnirea cu Maestrul Radu Beligan,  in piesa “Egoistul“!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu si  Silviu Biris.

Take Ianke si Cadir_9febPe 9 februarie sunteti invitati sa radeti cu pofta, alaturi de trei negustori de moda veche. Va asteapta „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana, in comedia Take Ianke si Cadir“!

Iar pe 15 februarie, Maitreyi” – tulburatoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusa in scena de Chris Simion, te asteapta cu o distributie remarcabila! Vino sa ii aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana si  Anca Sigartau intr-un spectacol rafinat, invaluit de misterul  lumii orientale si strabatut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generatii intregi.

Bilete pentru spectacolele gazduite de Palatul National al Copiilor se gasesc  la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe  startickets.ro, blt.ro si bilete.ro.

Iar pentru spectacolul “Egoistul” cele mai bune locuri le gasiti pe: www.egoistul.ro

 

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X