Alternosfera @ ”Alternative Hour”

Alternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock, vine luni, 17 august, la “Alternative Hour” să ne povestească despre experiențele unui sezon estival foarte încărcat. Trupa se lasă descusută de întrebările lui Hefe și ne face cunoscute câteva detalii ale evenimentului de lansare a celui de-al cincelea álbum, care va avea loc în luna octombrie, la Arenele Romane.

Haosoleum”, noul álbum al formației din Republica Moldova, reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, o trilogie care a debutat cu „Virgula”, un material discografic lansat în 2012, completat în 2014 de „Epizodia”.

www.facebook.com/Alternosfera

www.alternosfera.com

ALTERNOSFERA 2015

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel
www.1music.ro.

 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Alternosfera, vine luni, 17 august, la `Alternative Hour` să ne povestească despre experiențele unui sezon estival foarte încărcat. Alternosfera @ ”Alternative Hour”