Alternosfera @ ”Alternative Hour”

0
390

Alternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock, vine luni, 17 august, la “Alternative Hour” să ne povestească despre experiențele unui sezon estival foarte încărcat. Trupa se lasă descusută de întrebările lui Hefe și ne face cunoscute câteva detalii ale evenimentului de lansare a celui de-al cincelea álbum, care va avea loc în luna octombrie, la Arenele Romane.

Haosoleum”, noul álbum al formației din Republica Moldova, reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, o trilogie care a debutat cu „Virgula”, un material discografic lansat în 2012, completat în 2014 de „Epizodia”.

www.facebook.com/Alternosfera

www.alternosfera.com

ALTERNOSFERA 2015

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel
www.1music.ro.