Alternosfera a luat cu asalt Arenele Romane si a cucerit publicul (FOTO)

Alternosfera Arenele RomaneMoldovenii de la Alternosfera ne-au chemat din nou. De data aceasta concertul a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti, în seara de 25 mai 2013,  un concert în aer liber.
Arena a început să se umple cu fanii trupei de la ora 19:00, iar la intrare aceştia şi-au putut achiziţiona tricouri şi CD-uri cu Alternosfera.
În deschidere a cântat trupa White Walls din Constanţa. Aceştia au început să cânte la ora 20:30, conform programului anunţat. Stilul abordat de ei, respectiv progressiv metal,  este puţin diferit faţă de cel al moldovenilor, însă piesele acestora au plăcut, publicul cerând chiar şi un bis.

La 22:10, puţin după ora anunţată, băieţii de la Alternosfera au apărut pe scenă, moment în care s-a declanşat nebunia. Un nou “Epizod” a început.

Spre surprinderea fanilor, show-ul nu a debutat ca de obicei cu binecunoscuta piesă “Ne uneşte, ne desparte”, ci cu o piesă de pe noul album “Epizodia”, intitulată “Drumuri Pi”.

Din acest moment au urmat aproape două ore de nebunie, energie şi  explozie, publicul şi artiştii cântând fiecare piesă la unison. Printre piesele cântate de baieţi s-au numărat şi cele de pe albumele vechi, precum “Wamintirile”, “Ploile nu vin”, “Visători cu plumb în ochi” sau “Oraşul 511”, dar şi melodii din cele două albume ale conceptului “Epizodia”: “Mută”, “O lume la picioare”, “Virgula”, “Nepoata lui Gagarin” şi “Singuratate”.
Oboseala şi-a spus cuvântul spre sfârşitul concertului, atunci când Marcel Bostan, solistul trupei, la încheierea piesei “Aruncă-mi”, s-a întins pe scenă, stând nemişcat câteva momente. Acest lucru s-a datorat celor aproape două ore de show neîntrerupt.

In momentul in care trupa şi-a anunţat plecarea, publicul a început să le scandeze numele, să aplaude continuu şi să ceară bis.              Alternosfera a apărut din nou pe scenă după câteva minute, gata să ofere fanilor ultimele trei piese ale serii: “Drumuri de noroi” , “Aruncă-mi” şi  piesa care a încheiat  turneul de lansare al albumului “Epizodia” – “Columb”.

Pozele “vorbesc” de la sine

Galerie foto:[nggallery id=40]

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Concert cu parfum de epoca: MIRCEA VINTILA si BRAMBURA la Hard Rock Cafe pe 7 noiembrie

Trubadurul romantic al micului Paris de alta data revine la Hard Rock Cafe, pentru o seara, ca pe vremuri. Pe 7 noiembrie MIRCEA VINTILA...

Cosmin Lupu (Days of Confusion), primul endorser Paul Reed Smith Guitars in Romania

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks!) a devenit oficial primul endorser Paul Reed Smith Guitars in Romania Dealerul oficial PRS in Romania, M &...

Bilete pentru concertele Mgła, Procession, Dread Sovereign de la Bucuresti si Cluj-Napoca

Mgła, Procession, Dread Sovereign ajung in premiera in Romania, joi 4 Februarie 2016 la Bucuresti in TY Event Hall, respectiv vineri 5 Februarie 2016...

Maria Raducanu in Stagiunea muzicala estivala

Vineri, 31 iulie, de la ora 20.00, in decorul neconventional al Foisorului de lemn din Parcul “Al.I.Cuza” are loc un concert eclectic, sustinut de...

Concertul The Original Blues Brothers Band isi modifica data!

Admiratorii trupei The Original Blues Brothers Band care nu doresc sa piarda sansa de  a lua parte la concertul de la Bucuresti, trebuie sa isi...