ALLVIEW vine in sprijinul publicului la Rockstadt Extreme Fest

0
323

Anul acesta, pentru a veni in sprijinul publicului Rockstadt Extreme Fest, ALLVIEW va fi prezent la festival cu o serie de facilitati pentru o comunicare cat mai eficienta. 

In acest sens, in incinta festivalului a fost deja amplasata o antena speciala ce extinde semnalul telefoanelor mobile in reteaua Digi. Fiind o zona muntoasa, este cunoscut faptul ca semnalul retelelor mobile in zona nu se ridica la un nivel suficient pentru conditii standard. Astfel, pentru a facilita cat mai mult comunicarea, ALLVIEW va pune la dispozitie cartele Digi Mobil ce pot fi folosite de catre public.

De asemenea, ALLVIEW va pune la dispozitie publicului suporturi universale de incarcat aparate electronice (telefoane, laptopuri, etc) pe care le veti putea gasi la bar. Singura rugaminte este sa aveti la dumneavoastra si cablul de incarcat aferent dispozitivului.

Astfel de suporturi de incarcat vor fi disponibile la barurile amplasate in incinta festivalului.

ALLVIEW este o companie romaneasca cu 10 ani de experienta in productia şi distributia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapida în Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor sale.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest vor fi disponibile si la casa de bilete amplasata la intrarea principala a festivalului.

10521913_825164577528833_6669348089701846773_n