Alexandra Ungureanu și dresorul Mihai Nae fac echipă

Artista își duce cele trei patrupede din dotare la dresaj pentru ca aparițiile acestora în următoarele videoclipuri să fie posibile.

Mare iubitoare de animale, Alexandra Ungureanu își împarte timpul între muzică, cu tot ce implică ea – concerte, repetiții, ore la studio etc. – și cei trei căței de care se ocupă cu drag, zi de zi (doi shitzu și un pekinez).

Chiar și în perioadele extrem de aglomerate, cum este cea pe care o traversează în prezent, grație lansării celui mai nou single – „Bate Bate” alături de Marius Moga, artista își găsește timp nu numai să-și hrănească și să-și scoată la plimbare patrupedele din dotare, ci chiar să meargă cu ele la ședințe de dresaj.

După Tessy, de data aceasta a venit rândul mezinului familiei, cățelul pekinez în vârstă de 10 luni, pe nume Toto. „Chiar dacă e un cățel foarte inteligent, am realizat că are nevoie de educația elementară pentru ca ieșirile în parc să fie unele plăcute, relaxante. În plus, dorința mea ar fi ca la un moment dat, oricare dintre cei trei căței, să poată apărea într-unul dintre viitoarele mele videoclipuri.

De aceea am apelat la Mihai Nae, dresorul despre ale cărui rezultate știu de la mulți colegi de branșă”, spune artista. Alexandra și-a dorit ca Toto să poată mearge la pas, să nu mănance de pe jos și să răspundă la comenzi precum „șezi!”, „așteaptă!”, „vino!” etc.

Lui Mihai Nae, cel mai îndrăgit dresor al momentului, recunoscut internațional pentru performanțele sale în dresaj, îi revine sarcina să facă din micul pekinez un companion adevărat, care să facă cinste celor doi shitzu pe care Alexandra îi mai are în dotare.

După doar câteva ședințe de dresaj, Mihai Nae consideră că Toto răspunde foarte bine la pregătire: „În ciuda faptului că Alexandra l-a răsfățat peste măsură, Toto este un cățel foarte receptiv. În numai câteva întâlniri, el răspunde deja la comenzile elementare și păsește alături de stăpână fără smucituri și schimbări de direcție nedorite.

Progresele lui evidente de la o lună la alta îmi permit să spun că foarte curând vom putea începe dresajul de grup, unde Toto are mari șanse să exceleze si apoi pe cel avansat, care să facă din el un veritabil actor, gata să joace în orice videoclip al artistei”, își laudă Mihai Nae „elevul”.