Alestorm și Skálmöld în concert la Cluj-Napoca

Scoțienii de la Alestorm revin în România pentru un concert special, iar alături de ei vor concerta formația islandeză Skálmöld.

Concertul va avea loc pe 26 noiembrie la Cluj-Napoca, în /Form Space.

Bilete exclusiv prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Presales 1: 59 lei (primele 50 de bilete)

 

Au mai rămas doar câteva bilete!
Presales 2: 69 lei (100 de bilete)
Normal Tickets: 75 lei
Acces (în ziua concertului): 80 lei

Alestorm, cea mai cunoscută trupă de pirate metal de pe scena internațională, a debutat în 2008 cu materialul “Captain Morgan’s Revenge”. Înainte de acest moment, trupa a fost înființată sub numele de Battleheart în 2004, fiind creeată cu intenția de a fi o trupă de power metal și atât. Succesul piesei “Heavy Metal Pirates” i-a convins pe membri să adopte permanent tema piraților și să încorporeze elemente de folk metal.

Având un ton vesel, trupa a experimentat de-a lungul timpului cu influențe din diferite subgenuri de metal, de la thrash (“Black Sails at Midnight”) până la black (“Death Throes Of The Terrorsquid”).

Un element propriu trupei este varietatea de instrumente muzicale utilizate, piesele lor având secvențe de acordeon, trombon, trompetă și multe altele.

Alestorm revin în România după mai mult de un an de la ultima reprezentație, care a avut loc la Rockstadt Extreme Fest 2017.
Fondată acum aproape 10 ani, trupa islandeză Skálmöld este printre cei mai importanți exponenți ai stilului viking metal. Trupa s-a format din prietenia dintre Snæbjörn Ragnarsson (chitară bass și voce) și Björgvin Sigurðsson (chitară și voce), prieteni din copilărie.

După ce au cântat împreună în trupe de death metal și punk, cei doi au hotărât să înființeze în 2009 o trupă, deși inițial au vrut să fie doar un hobby. După ce au semnat un contract cu casa de discuri Napalm Records în 2011, au început să crească din ce în ce mai mult pe scena internațională, fiind invitați să participe la Wacken Open Air în același an și ajungând la finalul lui 2013 să cânte alături de Orchestra Simfonică Islandeză.

În România trupa a căpătat notorietate după ce a concertat de două ori în 2015, o data în deschiderea trupei elvețiene Eluveitie, în februarie, și a doua oară în octombrie, în cadrul festivalului Maximum Rock Festival.

Organizator: Promusic Events @ Maximum Rock România

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Toto primul single

Veteranii grupului Toto vor lansa cel de-al 13-lea album inregistrat in studio si primul din ultimii 10 ani, numit Toto XIV, pe 20 Martie in...

Gloria (2013)

  Lansare: ianuarie 2014 Cu: Paulina García, Sergio Hernández, Diego Fontecilla Regia: Sebastián Lelio Scenariu: Sebastián Lelio, Gonzalo Maza Producator: Fabula, Nephilim Producciones Durata: 110 min.     Despre film: Personajul principal este Gloria,...

Bye bye, Summer! – 1 septembrie: TOULOUSE LAUTREC

Joi 1 septembrie, ora 22.00 : TOULOUSE LAUTREC - live @ Control Afterparty w. Leo! Joi 1 septembrie, deschidem un nou sezon de concerte cu un live...

Glance lansează single-ul “Colțul meu de rai”, în colaborare cu Phelipe

Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizuălizari pe YouTube si a colaborat cu artiști de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau...

Concert dedicat Francofoniei, la Sala Radio!

Miercuri, 18 noiembrie (19.00), Orchestra de Cameră Radio vă invită la un concert dedicat Francofoniei, eveniment ce se va derula chiar în prima zi...