Ajunul Pisicos – spectacol caritabil pentru Camera cu Pisici

0
140

Ajunul Pisicos micMarți, 24 Decembrie, de la ora 20:00, te așteptăm la Ajunul Pisicos – un eveniment caritabil organizat de Teen Media Academy împreună cu Teatrul În Culise pentru a susține activitatea Camerei cu Pisici.

AJUNUL PISICOS este un eveniment organizat pentru a sprijini pisicuţele salvate de pe stradă – astfel, îi aşteptăm pe toţi iubitorii de pisici să îmbine utilul cu plăcutul: să vizioneze un spectacol de teatru amuzant și să ajute micile torcătoare (se pot face donații sau se pot achiziționa calendare, banii obținuți din vânzarea acestora urmând să fie utilizați în scopul îngrijirii pisicuțelor mai puțin norocoase. Sunt la fel de bine-venite și donațiile în hrană sau obiecte utile pisicuțelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuțuri, pernuțe sau orice altceva cosiderați a fi util pisicuțelor. Obiectele pot fi noi sau vechi.). De asemenea, vom avea și un catalog al pisicuțelor disponibile pentru adopție așa că dacă îți dorești un prieten blănos care să-ți țină de cald în această perioadă el te va aștepta cuminte să îi oferi familia mult dorită.

WE ARE HOLLYWOOD este un spectacol realizat de actorii absolvenți ai cursurilor de actorie de avansați Teen Media Academy. Scene célèbre din filmele hollywoodiene interpretate live și remake-uri după melodii faimoase pe care le-am fredonat cu toții. Va fi un Ajun cu umor și cu ajutor, pentru că prin intermediul acestui spectacol sperăm noi să ajutăm aceste ființe necuvântătoare, prea des abandonate.

CAMERA CU PISICI este un proiect independent de voluntariat care salvează şi ajută pisicile găsite pe stradă. Mai multe informaţii găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/ şi pe facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.

Așa că dacă în Ajun de Crăciun te afli în București și nu ai mâinile ocupate cu aluatul de cozonac, noi te așteptăm la Teatrul În Culise să petreci împreună cu prieteni vechi și noi, o seară relaxantă care să aducă o mică bucurie pisicuțelor nimănui. Adresa este Piața Națiunile Unite nr. 3-5, bloc B2, demisol. Pentru rezervări sunați la 021.320.20.59 sau 0735.026.762 sau http://inculise.ro

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașul Meu, Ziarul Metropolis, Metropotam.ro, PeLipscani.ro, România Liberă, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Port.ro, Concerte-azi.ro, IQool, Modernism, Diseară.ro, Anyplace.ro, ArtAct Magazine, MondenNews.com.