Ai bilet Premium? Lunafly te scoate la cafea!

0
247

Nu ai reuşit să prinzi voucherele „Dinner” ca să poţi lua cina alături de formaţia ta preferată? Nu-i nimic, mai ai o şansă ca să-i întâlneşti pe idolii tăi! Pentru a veni în întâmpinarea cererilor foarte mari am reuşit să-i convingem pe băieţi să facem alţi 10 fani fericiţi.

Punem la bătaie 10 „coffee tickets” care vor da posibilitatea fericiţilor câştigători să-şi bea cafeaua a doua zi dimineaţa după concert alături de membrii formaţiei Lunafly. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu:

trebuie să achiziţionezi un bilet Premium, cu seria cuprinsă între BMFA 209 şi BMFA 388 şi să ne trimiţi un email cu seria biletului şi numele tău la adresa event@kompasevents.ro . În data de 20 august, prin tragere la sorţi, vor fi stabiliţi cei 10 câştigători care vor fi anunţaţi pe pagina de facebook www.facebook.com/kompasevents . Trebuie să te grăbeşti! Biletele Premium sunt aproape epuizate!

Una dintre cele mai iubite formaţii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucureşti , la un an de la concertul senzaţional susţinut în România în anul 2014. Într-o formulă nouă, extinsă, muzica va fi şi mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) şi Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie).

Organizatorii anunta concertul pe data de 5 septembrie 2015, în Aula Universităţii Româno – Americane, începând cu orele 20:30. Accesul publicului în sala va fi permis începând cu orele 20:00.

Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:

–  VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10) – 145 lei.

–  Premium (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea să asiste la 2 melodii la probele de sunet şi se va face o poză de grup în faţa scenei.

–   Normal – 45 lei

Sesiunea de FanSign va avea loc imediat după concert!

Biletele se găsesc pe www.bilet.ro şi în reţeaua magazinelor TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară. Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport.

Concertul este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Universitatea Româno – Americană, cu sprijinul Centrului de Studii Româno – Coreene (CRSK) şi Asia Fest.

Kompas Events: www.kompasevents.ro // https://www.facebook.com/kompasevents

Universitatea Româno – Americană:

www.rau.ro // https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana

Centrul de Studii Româno – Koreene:

http://csrk.rau.ro // https://www.facebook.com/CSRK.DSA

Asia Fest: https://www.facebook.com/pages/Asia-Fest

Parteneri media: Music Channel http://1music.ro/ // Revista Super Bravo Girl : http://bravonet.ro/