Adastia si Claymore deschid concertul Kratos din 6 mai

afisFormatia Kratos anunta aparitia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 Mai 2016, in Club Fabrica (Bucuresti).

Biletele costa 20 de lei si s-au pus deja in vanzare prin retelele de distributie fizica si online bilet.ro si iabilet.ro.

Kratos este incadrata de presa de profil, ca fiind o combinatie de gothic, doom si melodic metal, insa descrierea cea mai apropiata de realitate ar fi mult mai simpla: symphonic dark metal.

Infiintata in toamna anului 1996, trupa a inregistrat in 1997 primul demo, intitulat “The Essence”, apoi in 1999 primul LP, “Looking Behind The Mirror…”, album cu vanzari foarte bune la vremea lui.

Grupul a trecut apoi printr-un lung proces de transformari, timp in care a sustinut concerte in tara si in strainatate si a lansat trei single-uri, “Reverse Effect” in 2002, “Beyond Knowing” 2010 si “It’s Empty II” in 2013.

In 2016 Kratos devine prima formatie romaneasca produsa de o casa de discuri finlandeza! Trupa semneaza cu Inverse Records, care va lansa noul album: “Arlechino”. Numele este inspirat de faptul ca muzica, textele si ideologia acestui album, cat si conceptul show-ului din 6 Mai formeaza un tot unitar ce dezvaluie un puzzle psihologic, precum jocul unui arlechin.

Muzica de pe noul material este dominata de voci teatrale care fac parte dintr-o constructie deosebita, fiind sustinute de pasaje simfonice si balansate de momente atmosferice, apasatoare si intrigante prin intermediul sunetelor de nicovala.

AdastiaConcertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzica clasică, prin participarea cvintetului de coarde “Bella Musica”, o premiera live atat pentru formatie, cat si pentru ansamblu!

Trupele invitate si restul detaliilor vor fi comunicate in curand.

Bilete:

http://www.bilet.ro/event.php?id=7499

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alaturi-de-cvintetul-bella-musica-25117/

Contact Kratos:

http://www.facebook.com/kratosband

http://www.youtube.com/kratosofficial

www.uskratos.com

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/197659800601351/

Organizator: Asociatia Culturala SpectacolArt Bucuresti

https://www.facebook.com/spectacolart/

Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).

www.fabrica-club.ro

Vineri, 6 Mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Formatia Kratos anunta aparitia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 Mai 2016, in Club Fabrica.Adastia si Claymore deschid concertul Kratos din 6 mai