Actorul Tom Hardy pe primul loc în box office-ul românesc cu “Gangsteri de legendă”

88Povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, portretizaţi excepţional de actorul Tom Hardy, s-a bucurat de succes în rândul publicului din România, filmul, “Gangsteri de legendă” debutând pe primul loc în box office-ul românesc, cu un total de 28.917 spectatori şi încasări de 562.773 lei în weekendul de lansare.

Filmul ,”Gangsteri de legendă” /Legend a fost urmat în clasamentul încasărilor de ,,Martianul”, care a cumulat un număr de 20.360 spectatori şi venituri în valoare de 487.299 lei , locul trei în box office-ul acestui weekend revenindu-i filmului ,,Crimson Peak”, care înregistrează 16.050 bilete vândute în valoare de 301.994 lei.

Acţiunea filmului îi aduce în prim plan pe cei doi fraţi care încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogăţii şi par de neoprit.

MV5BMTYwMzY4MDk4NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTk0NDgwNjE@._V1__SX1218_SY816_

Pe de altă parte, Reggie (Tom Hardy) se îndrăgosteşte de Frances Shea (Emily Browning) şi se căsătoreşte cu ea, promiţându-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără şi conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veşnicie, imperiul Kray începe să se clatine sub ameninţări care apar din toate părţile.

Investigaţia poliţiei ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie (Tom Hardy) este din ce în ce mai violent şi paranoic, cu tendinţe distructive care îl conduc la greşeli flagrante.

Premiera thriller-ului inspirat din fapte reale, “Gangsteri de legendă” /Legend a avut loc pe marile ecrane din România pe 16 octombrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Mai jos puteti viziona trailer-ul filmului “Gangsteri de legendă” cu actorii Tom Hardy si Emily Browning in rolurile principale.

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X