A VISION OF MERCURY pe 27 martie la Hard Rock Cafe – două categorii de bilete epuizate!

JOSEPH LEE JACKSON, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff şi a primit, alături de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie, aduce pe 27 martie, magia electrizantă a unui show QUEEN la Hard Rock Cafe, iar biletele VIP şi biletele din categoria 1 pentru concertul său din Bucureşti deja s-au epuizat!

Cei care încă nu au intrat în posesia unui bilet pentru concertul programat la Hard Rock Cafe pe 27 martie mai au la dispoziţie un număr limitat de bilete, din categoria 2, cu loc la masă, în sală, la preţul de 60 lei. Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, magazinele Germanos şi online pe www.bilete.ro. Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Vino să asculţi live “We Are The Champions”, “I Want It All”, “Somebody To Love”,“A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” şi multe alte hituri QUEEN!

Solist şi actor profesionist cu peste 20 de ani de experienţă, JOSEPH LE JACKSON performează ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distincţii pentru autenticitatea prestaţiei şi a cântat în faţa lui Roger Taylor, Brian May şi membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului în Marea Britanie.

JOSEPH LEE JACKSON, aduce în faţa publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X