4Tune Quartet: “Acest concert a fost despre viata”

Au trecut cateva zile de la vernisajul Expozitiei BEST OF #FIND_US 2017 si consideram ca s-au mai asezat gandurile, fiind momentul potrivit sa multumim tuturor pentru implicare, sa multumim oamenilor care au ajuns la eveniment si care au rezervat o parte din print-uri si neaparat sa multumim foarte mult lui Dan Zaharia, patronul clubului Rockstadt, talentatelor artiste de la 4Tune Quartet si lui Leo de la Hteththemeth!

Si pentru a linisti o parte din publicul prezent la deschiderea expozitiei, va oferim mai jos tracklistul concertului 4Tune Quartet, un playlist ales special pentru cauza noastra comuna, aceea de a strange fonduri pentru Flavia Lupu, supravietuitoare a incendiului din clubul Colectiv, ce mai are un drum destul de lung pana la recuperare.

“Impreuna cu Asociația fotografilor de concert – #FIND_US, Rockstadt și cu voi, oameni faini, am fost alaturi de Flavia! A fost despre prietenie, solidaritate si despre viata! Multumim!”, au declarat cele patru artiste.

 • Bittersweet Symphony – The Verve
 • Starlight – Muse
 • Radioactive – Imagine Dragons
 • Aerials – System of a Down
 • Hope – Apocalyptica
 • Unforgiven – Metallica
 • Fear of the Dark – Iron Maiden
 • The Great Gig in the Sky – Pink Floyd
 • Born to be Wild – Steppenwolf
 • Stairway to Heaven – Led Zeppelin
 • Medley (Back in Black, Highway to Hell, Thunderstruck) AC/DC

BIS:

 • Kashmir – Led Zeppelin
 • Smells Like Teen Spirit – Nirvana

Evenimentul a fost organizat de #FIND_US, Asociatia Fotografilor de Concert, cu sprijinul clubului Rockstadt din Brasov!

“Incurajam publicul sa revenina la clubul Rockstadt si in cursul zilelor urmatoare, pentru a se bucura cat mai mult de imaginile alese cu grija de membrii #FIND_US”, a mai mentionat Asociatia.

Expozitia contine in jur de 30 de fotografii, suprinse in timpul celor mai frumoase concerte desfasurate de-a lungul anului 2017.

“Tablourile fotografice sunt expuse in format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donatia minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operatii si recuperare, pana la finalul anului in curs”, a continuat #FIND_US.

“Daca doriti sa cumparati unul dintre print-urile disponibile il puteti ridica personal din club Rockstadt (strada Nicolae Titulescu, nr 2, Brasov) dupa inchiderea expozitiei (mai precis, pe data de 22 mai 2018), sau pur si simplu il rezervati, urmand sa il ridicati din Bucuresti.

Cum puteti face acest lucru? Fie lasati un e-mail la adresa contact@find_us.ro sau lasati un comentariu la postul de pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/afcro/ ) sau pe pagina eventului (https://www.facebook.com/events/371681046574749/) cu print-ul dorit, si veti fi contactat de catre un coleg al Asociatiei Fotografilor de Concert pentru a va oferi toate informatiile necesare. Va multumim foarte mult!”, a conchis asociatia.

DONATI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310

Despre #FIND_US, Asociatia Fotografilor de Concert

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat si dedicat fotografiei de concert!

Asociatia a luat fiinta in luna noiembrie 2015, in urma celor mai cumplite momente, cand colegi fotografi si prieteni s-au stins fulgerator din cauza incendiului din clubul Colectiv.

Fotografii afectati, cei care au scapat cu viata, se regasesc in aceasta asociatie, mergand mai departe cu incredere pentru un orizont mai bun, demarand impreuna proiecte tematice si evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociatiei fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectati si a familiilor acestora, ca mai apoi asociatia trasandu-si din ce in ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert in relatia cu organizatorii de evenimente, cu artistii, cu institutiile statului; organizarea si participarea la manifestari culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expozitii fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie si alte activitati conexe; crearea unui cadru de comunicare intre toti cei implicati in organizarea de evenimente pentru o mai buna post-expunere vizuala a concertelor (promoteri, artisti, fotografi, public).

https://www.facebook.com/afcro/

http://find-us.ro/

 

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X