4Tune Quartet: “Acest concert a fost despre viata”

Au trecut cateva zile de la vernisajul Expozitiei BEST OF #FIND_US 2017 si consideram ca s-au mai asezat gandurile, fiind momentul potrivit sa multumim tuturor pentru implicare, sa multumim oamenilor care au ajuns la eveniment si care au rezervat o parte din print-uri si neaparat sa multumim foarte mult lui Dan Zaharia, patronul clubului Rockstadt, talentatelor artiste de la 4Tune Quartet si lui Leo de la Hteththemeth!

Si pentru a linisti o parte din publicul prezent la deschiderea expozitiei, va oferim mai jos tracklistul concertului 4Tune Quartet, un playlist ales special pentru cauza noastra comuna, aceea de a strange fonduri pentru Flavia Lupu, supravietuitoare a incendiului din clubul Colectiv, ce mai are un drum destul de lung pana la recuperare.

“Impreuna cu Asociația fotografilor de concert – #FIND_US, Rockstadt și cu voi, oameni faini, am fost alaturi de Flavia! A fost despre prietenie, solidaritate si despre viata! Multumim!”, au declarat cele patru artiste.

 • Bittersweet Symphony – The Verve
 • Starlight – Muse
 • Radioactive – Imagine Dragons
 • Aerials – System of a Down
 • Hope – Apocalyptica
 • Unforgiven – Metallica
 • Fear of the Dark – Iron Maiden
 • The Great Gig in the Sky – Pink Floyd
 • Born to be Wild – Steppenwolf
 • Stairway to Heaven – Led Zeppelin
 • Medley (Back in Black, Highway to Hell, Thunderstruck) AC/DC

BIS:

 • Kashmir – Led Zeppelin
 • Smells Like Teen Spirit – Nirvana

Evenimentul a fost organizat de #FIND_US, Asociatia Fotografilor de Concert, cu sprijinul clubului Rockstadt din Brasov!

“Incurajam publicul sa revenina la clubul Rockstadt si in cursul zilelor urmatoare, pentru a se bucura cat mai mult de imaginile alese cu grija de membrii #FIND_US”, a mai mentionat Asociatia.

Expozitia contine in jur de 30 de fotografii, suprinse in timpul celor mai frumoase concerte desfasurate de-a lungul anului 2017.

“Tablourile fotografice sunt expuse in format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donatia minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operatii si recuperare, pana la finalul anului in curs”, a continuat #FIND_US.

“Daca doriti sa cumparati unul dintre print-urile disponibile il puteti ridica personal din club Rockstadt (strada Nicolae Titulescu, nr 2, Brasov) dupa inchiderea expozitiei (mai precis, pe data de 22 mai 2018), sau pur si simplu il rezervati, urmand sa il ridicati din Bucuresti.

Cum puteti face acest lucru? Fie lasati un e-mail la adresa contact@find_us.ro sau lasati un comentariu la postul de pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/afcro/ ) sau pe pagina eventului (https://www.facebook.com/events/371681046574749/) cu print-ul dorit, si veti fi contactat de catre un coleg al Asociatiei Fotografilor de Concert pentru a va oferi toate informatiile necesare. Va multumim foarte mult!”, a conchis asociatia.

DONATI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310

Despre #FIND_US, Asociatia Fotografilor de Concert

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat si dedicat fotografiei de concert!

Asociatia a luat fiinta in luna noiembrie 2015, in urma celor mai cumplite momente, cand colegi fotografi si prieteni s-au stins fulgerator din cauza incendiului din clubul Colectiv.

Fotografii afectati, cei care au scapat cu viata, se regasesc in aceasta asociatie, mergand mai departe cu incredere pentru un orizont mai bun, demarand impreuna proiecte tematice si evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociatiei fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectati si a familiilor acestora, ca mai apoi asociatia trasandu-si din ce in ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert in relatia cu organizatorii de evenimente, cu artistii, cu institutiile statului; organizarea si participarea la manifestari culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expozitii fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie si alte activitati conexe; crearea unui cadru de comunicare intre toti cei implicati in organizarea de evenimente pentru o mai buna post-expunere vizuala a concertelor (promoteri, artisti, fotografi, public).

https://www.facebook.com/afcro/

http://find-us.ro/

 

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X