10 motive pentru care trebuie să vii neapărat la Maximum Rock Festival 2016!

rock

Rockeri și metaliști de pretutindeni, this is it!

Încă aproape două săptămâni și gata, așteptarea va lua sfârșit, iar noi ne vom întâlni din nou la Arenele Romane pentru o nouă ediție Maximum Rock Festival!

Și nu oricum însă, ci alături de trupe adunate de prin țări diverse căci, până la urmă,țările sunt diferite, dar tot aceeași pasiune pentru muzica rock/metal ne unește!

Cea de-a șasea ediție Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti, alături de nume mari precum KAMELOT, MOONSPELL, SERENITY, IN MOURNING, E-AN-NA, GOD și mulți alții, cât să„bubuie” Parcul Carol numai de muzică bună!

Iar dacă astenia de toamnă a început să te ia puțin câte puțin și, în nehotărârea ta, încă mai ai nevoie de ceva care să te împingă de la spate să vii la festival, nicio problemă, căci de asta suntem aici și îți prezentăm câteva motive pentru care trebuie negreșit să fii prezent la Maximum Rock Festival:

  1. Plecată de pe tărâmuri americane, celebra trupă KAMELOT va cânta pentru prima dată în București în cadrul Maximum Rock Festival, în prima zi a festivalului. Păi cum să ratați așa ceva?
  2. Este prima dată când albumul „Extinct” de la MOONSPELL va fi lansat și la noi în țară, fiind deja promovat în alte țări în cadrul turneului Road to Extintion Tour 2016.
  3. SERENITY, IN MOURNING, AEVERIUM, ANURYZM, ARSEA, BEYOND THE EXISTENCE, LACHRYMOSE, BURNING ROME și VOTUM vor putea fi ascultate pentru prima dată live în România!
  4. Trupa ieșeană GOD va lansa albumul „Sufletul neamului” în cea de-a doua zi de festival!
  5. WHITE WALS va lansa piesa „Death Follows Me” în cadrul festivalului, alături de un videoclip!
  6. Vei putea asculta câteva piese extrase de pe viitorul EP al trupei sibiene E-AN-NA – „Jiana”.
  7. Vei putea intra în contact cu trupe exotice, precum ANURYZM din Emiratele Arabe.
  8. Nu doar că vei avea parte de concerte super, dar te poți bucura și de mâncare bună în zona amenajată pentru food sau îți poți reînnoi garderoba cu noi accesorii rock de la zona de expo!
  9. Prețul biletului de intrare este decent: ține la sănătatea ta și renunță la aproximativ 7 pachete de țigări și gata, cu 125 de lei poți vedea 16 trupe rock/metal și îți vei lărgi astfel orizontul muzical!
  10. Și, bineînțeles, pentru că ce e mai frumos decât să începi un an nou de școală/facultate decât cu un festival bun?

Spotul oficial al festivalului:

Haide, știm că te-am convins acum, așa că de ce să mai stai pe gânduri? Biletele pentru cele două zile se găsesc online pe pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 125 lei, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești, Jaggermeister și recomandat de Rock FM.

Event: 14-15.10.2016 Maximum Rock Festival

 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Încă aproape două săptămâni și gata, așteptarea va lua sfârșit, iar noi ne vom întâlni din nou la Arenele Romane pentru o nouă ediție Maximum Rock Festival!10 motive pentru care trebuie să vii neapărat la Maximum Rock Festival 2016!